<strong>ALLSIDIG:</strong> Diego Marani er forfatter og lingvist, og kommer fra Ferrara i Italia. Han er opphavsmannen til det europeiske blandingsspråket europanto.
ALLSIDIG: Diego Marani er forfatter og lingvist, og kommer fra Ferrara i Italia. Han er opphavsmannen til det europeiske blandingsspråket europanto. Vis mer

Anmeldelse: Diego Maranis nye bok er nødt til å bli en suksess

Det mest originale og underholdende anmelderen har lest på lenge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: «Når et språk oversettes, blir det skittent», heter det i denne utrolige boka, skrevet av mannen bak braksuksessen «Ny finsk grammatikk» (2013).

Jeg kan ikke forstå annet enn at også fortellingen om vostjakeren Ivan vil bli en like stor suksess.

Siste gjenlevende

Denne knappe romanen åpner idet Ivan slipper ut av en sibirsk gulag etter tjue år i fangenskap. Han er den siste gjenlevende vostjaker, en urgammel sjamanistisk stamme som alle har trodd var utdødd. Den russiske lingvisten Olga oppdager villmannen med dyreskinn og tromme, og tar ham med til en språkkongress i Helsinki.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer