Anmeldelse: «Downton Abbey»-skaperen lokker med roman i føljetong

«Belgravia» er klassisk underholdningslitteratur i ny innpakning.

SUKSESSRIK: Julian Fellowes, skuespiller, forfatter og filmregissør, er kjent som mannen bak tv-suksessen «Downton Abbey».
Foto: NTB SCANPIX / Clinton H.Wallace/PMI/Splash
SUKSESSRIK: Julian Fellowes, skuespiller, forfatter og filmregissør, er kjent som mannen bak tv-suksessen «Downton Abbey». Foto: NTB SCANPIX / Clinton H.Wallace/PMI/Splash Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britisk overklasseliv er en egen gren i underholdningslitteraturen, og det er noe fascinerende ved appellen til alle bøkene om fordums ekstravaganse: Som lesere blir vi både forført og forferdet av alle tåpelighetene. Vi skal drømme oss tilbake til fortida, og samtidig prise oss lykkelige for at vi er født inn i samtida.

Julian Fellowes' «Belgravia» er ikke noe unntak. En klassisk britisk underholdningsroman, som har mye til felles med hans mest kjente verk, tv-serien «Downton Abbey».

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer