Anmeldelse: «En punkbønn» er samtidshistorie av ypperste merke

Jenter som vil mer enn å ha det gøy.

PROTESTBEVEGELSE: Pussy Riot-medlem Nadezhda Tolokonnikova og crew poserer før en konsert på The Laundry Building i London i september.
Foto: NTB SCANPIX / Vianney Le Caer/REX Shutterstock
PROTESTBEVEGELSE: Pussy Riot-medlem Nadezhda Tolokonnikova og crew poserer før en konsert på The Laundry Building i London i september. Foto: NTB SCANPIX / Vianney Le Caer/REX Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette har vært høsten for punk. I bøker og på tv-dokumentaren «Punx» har den ene 60-åringen etter den andre sett seg tilbake og mimret. Kanskje er det derfor Susanne Christensens «En punkbønn» føles så aktuell. Den handler om jentepunk. I dag.

Punk i Putinland

Boka tar utgangspunkt i bandet og kollektivet Pussy Riot i Moskva, og i form av reiseessays og intervjuer, personlige anekdoter og bred kunnskap forteller Christensen en annerledes historie om punk.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer