<strong>STERKT FRA CHILE:</strong> Alejandro Zambra har skrevet en inntrengende novellesamling. Blant annet med en særdeles morsom historie om å slutte å røyke, "Jeg var veldig god til å røyke".
STERKT FRA CHILE: Alejandro Zambra har skrevet en inntrengende novellesamling. Blant annet med en særdeles morsom historie om å slutte å røyke, "Jeg var veldig god til å røyke". Vis mer

Anmeldelse: Er epoken med «magisk realisme» over?

Sterke bøker fra to unge diktere i Latin-Amerika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hva skjer i latinamerikansk litteratur? Er epoken med «magisk realisme» over? For et par uker siden trykte Dagbladet et intervju med den framtredende, colombianske forfatteren Juan Gabriel Vasquez, som gikk inn for å skifte ut begrepet med «tragisk realisme».

To av årets første, oversatte romaner er nettopp bøker som speiler Latin-Amerika på en mer naken og uromantisk måte enn den mange forbinder med romanene til forfattere som Gabriel Garcia Marquez og Isabel Allende.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer