<strong>NOVELLEDEBUTANT:</strong> Forlagsmann Geir Nummedal debuterer som novellist. Tidligere har han utgitt romanen «Hun er der hele tiden» (2012).Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
NOVELLEDEBUTANT: Forlagsmann Geir Nummedal debuterer som novellist. Tidligere har han utgitt romanen «Hun er der hele tiden» (2012).Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer

Anmeldelse: «Få barn» handler om barna som skulle kommet - og som ikke skulle vært der

Noveller om ulike livsfaser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Situasjonene i Geir Nummedals første novellesamling, «Få barn», spenner fra det forventningsfulle til det såre og voldelige. Blant skikkelsene vi møter er paret som starter sommeren med å ta en graviditetstest, de to gamle elskerne ved en elvebredd, og en voldelig mann som går på hjemmebesøk.

Felles for alle fortellingene er at barna spiller en rolle. Både de som er og ikke er. Barna som var ventet, men ikke kom. Og barn som ikke burde være der.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer