Du leser nå Dagbladet Pluss

Anmeldelse: Farseroman fra bestselgerfenomenet Jonas Jonasson

For mye stillstand mellom slagene.

FØLGER OPPSKRIFTEN: Jonas Jonasson er tilbake med enda en roman om skrudde personer som reiser ut i verden og havner i umulige situasjoner.
Foto: NTB SCANPIX / Janerik Henriksson / TT /
FØLGER OPPSKRIFTEN: Jonas Jonasson er tilbake med enda en roman om skrudde personer som reiser ut i verden og havner i umulige situasjoner. Foto: NTB SCANPIX / Janerik Henriksson / TT /Vis mer

Forfatteren bak fenomenet «Hundreåringen som klatret ut vinduet og forsvant» er på markedet med sin tredje bok. Oppskriften er også denne gang basert på skrudde personer som reiser ut i verden og havner i umulige situasjoner — med Jonas Jonassons tørrvittige kommentarer som korrigerende kontrast.

I hovedrollene møter vi en kvinnelig frafallen prest og en desillusjonert hotellresepsjonist — og selvsagt Morder-Anders, mannen som handler før han tenker, i den grad han har noe å tenke med.

Men hjertet er stort og varmt, viser det seg når trioen oppretter et firma — gründerne er jo tidens helter — i den hensikt å bedrive torpedovirksomhet for viderekomne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.