Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Anmeldelse: Frank Rossavik portretterer de elleville republikanerne

En god innføring.

HVEM ER DE? Frank Rossavik forsøker å forstå republikanerne, her representert ved presidentkandidat Donald Trump. Lars Eivind Bones / Dagbladet
HVEM ER DE? Frank Rossavik forsøker å forstå republikanerne, her representert ved presidentkandidat Donald Trump. Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Det amerikanske republikanske partiet virker nok fremmed på de fleste nordmenn, med personligheter som Donald Trump, Ted Cruz og Marco Rubio. De kristenkonservative markedsevangelistene får selv en konservativ nordmann til å virke progressiv og fornuftig.

Frank Rossavik forsøker i boka «Blant Republikanere» å gå bak overskriftene for å forstå partiet. Hans primære metode er å snakke med aktivistene i partiet. Resultatet er en lettlest, informativ og til tider engasjerende bok.

Rossavik gjør ikke noe forsøk på å male et representativt bilde, men vil få tak på hvordan noen av dem som bryr seg over gjennomsnittet mye om partiet, tenker. Det blir det et interessant portrett av.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?