Anmeldelse: Gangsterenke tar affære, i Karolina Ramqvists roman om et hardnet Sverige

Prisbelønt roman om desperat, pengelens kvinne.

BLIR DRAMATISK: Svenske Karolina Ramqvist er kjent som journalist, forfatter, samfunsdebattant og feminist. Nå har hun skrevet sin andre roman om Karin - jenta fra øvre middelklasse som giftet seg med en yrkeskriminell. Etter den dramatiske slutten på årets bok ligger det an til en tredje roman om Karin. Foto: NTB SCANPIX / TT / FREDRIK SANDBERG
BLIR DRAMATISK: Svenske Karolina Ramqvist er kjent som journalist, forfatter, samfunsdebattant og feminist. Nå har hun skrevet sin andre roman om Karin - jenta fra øvre middelklasse som giftet seg med en yrkeskriminell. Etter den dramatiske slutten på årets bok ligger det an til en tredje roman om Karin. Foto: NTB SCANPIX / TT / FREDRIK SANDBERG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en luksusvilla bak skuddsikre vinduer bor Karin. Hun beveger seg som i transe, går på automatikken. Ammer barnet som gangsterektemannen John ønsket seg og som hun endte opp med, røyker tørre sigaretter, får pizza levert på døren av et bud hun sex med, hvis det passer.

John er død, og nå vil namsmannen ta huset. Huset er alt Karin eier, bortsett fra noen luksusartikler og innholdet i Johns våpenskap.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer