Anmeldelse: Ingen kan måle seg med Jørn Lier Horst når det gjelder politifaglig troverdighet

Nesten som i virkeligheten i «Blindgang».

<strong>NY WISTING-KRIM:</strong>  Jørn Lier Horst er aktuell med sin tiende krim om politietterforsker William Wisting. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NY WISTING-KRIM: Jørn Lier Horst er aktuell med sin tiende krim om politietterforsker William Wisting. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Jørn Lier Horst er verken spesielt ung eller spesielt uerfaren i krimfaget, men likevel tenker jeg på ham som en av de nye. Jeg får slutte med det. Lier Horst har et omfattende forfatterskap bak seg og bør egentlig regnes som en veteran i faget. Han er en veteran i faget. Han debuterte i 2004 og har siden holdt et imponerende skrivetempo. Det har resultert i ni krimromaner med politietterforsker William Wisting fra Larvik i hovedrollen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer