Justin Bieber i Norge

Anmeldelse: Justin Bieber i Telenor Arena

Stort, upersonlig og tidvis fenomenalt.

I NORGE: Justin Bieber spilte for 24 000 elleville publikummere i Telenor Arena i kveld. I morgen gjentar han prestasjonen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
I NORGE: Justin Bieber spilte for 24 000 elleville publikummere i Telenor Arena i kveld. I morgen gjentar han prestasjonen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KONSERT: Det gikk ikke så bra sist gang Justin Bieber gjesta Norge, og det lå en viss spenning i lufta før han gikk på scenen i dag.

Spenning, fordi vi har erfart at stjerna som sist stormet av scenen kan være lunefull. Og fordi han kan virke bittelitt lei av jobben. Instagram-kontoen er slettet, snapchatten ligger brakk, han avlyste alle seansene der han skulle møte fansen før konsertene. Hele hans siste plate, «Purpose», er også gjennomsyret av samme tematikk. Følelsen av å leve i en film, at folk ser på han som en karakter, at han bare er en brikke i popmaskineriet.

Samtidig fortsetter stjerna Bieber bare å øke i styrke. I skrivende stund har han to av de tre øverste plassene på hitlistene både i Norge og Storbritannia. Og det er ikke engang låter han hadde med på «Purpose», som også har vist seg å være full av hitlisteslitere.

Så, hvordan møter denne angivelige ambivalensen denne stadionturneen? Vil han være sur, lei, umotivert? Anmelderne andre steder i verden har hevdet dette, men å kreve at en artist skal sprudle bare fordi, er omtrent like konstruktivt som at man skulle be Edvard Munch smile mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer