Anmeldelse: Krimforfatter Bjørn Olav Nordahl kan mye om flyktningtrafikken. For mye, kanskje

Haltende flyktningkrim.

FOR MYE: Bjørn Olav Nordahl har jobbet i graveredaksjonen i Dagens Næringsliv i en årrekke, og kan svært mye om det han skriver om. Det er også en svakhet, mener anmelderen. Foto: GYLDENDAL
FOR MYE: Bjørn Olav Nordahl har jobbet i graveredaksjonen i Dagens Næringsliv i en årrekke, og kan svært mye om det han skriver om. Det er også en svakhet, mener anmelderen. Foto: GYLDENDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skriver høsten 2013. I Oslo sitter et fortvilet par fra Iran. De har nettopp fått avslag på søknaden om asyl i Norge. De er kristne, og kan dokumentere at de har blitt forfulgt og fengslet for sin tro i hjemlandet. Alt har ligget til rette for varig opphold. De er vel integrerte og aktive i den lokale pinsemenigheten. Utryggheten i situasjonen forsterkes av en observasjon den iranske kvinnen har gjort under flukten.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer