Anmeldelse: Krimforfatter Bjørn Olav Nordahl kan mye om flyktningtrafikken. For mye, kanskje

Haltende flyktningkrim.

FOR MYE: Bjørn Olav Nordahl har jobbet i graveredaksjonen i Dagens Næringsliv i en årrekke, og kan svært mye om det han skriver om. Det er også en svakhet, mener anmelderen. Foto: GYLDENDAL
FOR MYE: Bjørn Olav Nordahl har jobbet i graveredaksjonen i Dagens Næringsliv i en årrekke, og kan svært mye om det han skriver om. Det er også en svakhet, mener anmelderen. Foto: GYLDENDAL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi skriver høsten 2013. I Oslo sitter et fortvilet par fra Iran. De har nettopp fått avslag på søknaden om asyl i Norge. De er kristne, og kan dokumentere at de har blitt forfulgt og fengslet for sin tro i hjemlandet. Alt har ligget til rette for varig opphold. De er vel integrerte og aktive i den lokale pinsemenigheten. Utryggheten i situasjonen forsterkes av en observasjon den iranske kvinnen har gjort under flukten.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer