Anmeldelse: Kygo på Findings

Tamt fra one trick brony.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KONSERT: Drøye ti minutter ut i Findings-settet til Kygo kjennes det ut som noe i meg holder på å løsne, en slags nyoppdaget soft spot for den keitete bergenseren.

To låter som ikke er hans egne – «Feels Like Home» av The Him og «No Money» av Galantis – er såpass merkelig uimotståelige at jeg slukes inn i denne skamløse EDM-smørja, der popmusikken er endimensjonal og dansemusikken er uten motstand.

Sånn sett bygger 24-åringen videre på antydningene som lusker rundt i skyggene på «Cloud Nine», den årsferske albumdebuten hans: Enkelte etterlengtede nyanser har kommet til siden hans spede start som one trick brony, fiklende på et dusin varianter av den samme evinnelige tropical house-låten.

Håpet vedvarer imidlertid kun for en stakket stund.

Kort etter dykker nemlig Kygo ned i saxobeatens avgrunner, før hans tropical house-tapning av eviggrønne «Sexual Healing» følger hakk i hæl. Tatt i betraktning at Marvin Gaye har laget noe av den mest erotiske musikken som finnes der ute, er det fortsatt sjokkerende hvor lite sensualitet som er igjen å finne i Kygo-remiksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer