Anmeldelse: Lengter du etter fortsettelsen på «Game of Thrones»? Les denne

«Ridderen av de syv riker» er en engasjerende og spenningsfylt novellesamling fra Westeros.

FORHISTORIEN: «Ridderen av de syv riker» forteller historien om to personer som levde 90 år før handlingen i tv-serien «Game of Thrones» utspiller seg, og lar oss blant annet bli bedre kjent med Daenerys Targaryens oldefar - som hun åpenbart slekter ganske så mye på.
Foto: HBO NORDIC / FRA TV-SERIEN «GAME OF THRONES»
FORHISTORIEN: «Ridderen av de syv riker» forteller historien om to personer som levde 90 år før handlingen i tv-serien «Game of Thrones» utspiller seg, og lar oss blant annet bli bedre kjent med Daenerys Targaryens oldefar - som hun åpenbart slekter ganske så mye på. Foto: HBO NORDIC / FRA TV-SERIEN «GAME OF THRONES» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I snart fem år har fansen ventet utålmodig på sjette bok i fantasysagaen «En sang om is og ild», også kjent som bøkene bak tv-serien «Game of Thrones». Kanskje kommer den allerede om få måneder, for tv-serien har nå tatt igjen handlingen i bøkene, og en ny sesong er ventet på skjermen i april neste år. Det dreier seg om et eksepsjonelt etterlengtet nytt kapittel - selv om det er et halvt år siden foreløpig siste episode ble sendt, kommer det nesten daglig nyhetsmeldinger om innspillingen, forfatteren, serien eller skuespillerne.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer