Anmeldelse: Lettvint fra Nordstoga og Admiral P

Debuterer som duo på «Gullruten» i kveld.

NY DUO: Reggae-rapperen Admiral P (t.v.) og viserockeren Odd Nordstoga har funnet hverandre over «Enkle gleder». Se og hør dem på «Gullruten» i kveld. Foto: Universal Music
NY DUO: Reggae-rapperen Admiral P (t.v.) og viserockeren Odd Nordstoga har funnet hverandre over «Enkle gleder». Se og hør dem på «Gullruten» i kveld. Foto: Universal Music Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LÅT: Denne så nok verken du eller jeg komme: En duett med Odd Nordstoga og Admiral P.

Partylåt Wenche Myhre hadde vært en naturlig samarbeidspartner for admiralen etter at de fant hverandre under TV 2-serien «Hver gang vi møtes» i vinter. Men - i stedet ble det altså den folkemusikkinspirerte visepopgeneralen fra Telemark som møter admiralen fra Zambia og Norge over en partylåt.

Og her er selve møtet mellom de to mer spennende enn resultatet.

Svinger Et trekkspill i zydeco-stil åpner låten, som er mer Nordstogas enn admiralens. Det svinger hele veien, men substans er det svært lite av.

Det er nok ikke meningen, heller, men akkurat det kler viseskalden Nordstoga dårligere enn admiralen.  Lettvinte tekster De enkle gleder er temaet.

Men vi er blitt bortskjemt. Begge har på hver sin måte forsynt oss med gode eller fiffige, allsangvennlige tekster, mens denne er av det mer lettvinte slaget.

De to forener hverandres musikalske uttrykk, men det blir rett og slett for enkelt.

Med to såpass kreative artister i front kunne det vært gjort mer ut av dette samarbeidet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer