LEGENDER MED BALL: Intervjuet med tidligere Liverpoolkaptein Paul Ince (t.h.) er blant de beste i boka til Ragnhild Lund Ansnes. Her sammen med Robbie Fowler, som også er intervjuet i boka, i 1998. Foto: NTB SCANPIX / Ian Hodgson REUTERS
LEGENDER MED BALL: Intervjuet med tidligere Liverpoolkaptein Paul Ince (t.h.) er blant de beste i boka til Ragnhild Lund Ansnes. Her sammen med Robbie Fowler, som også er intervjuet i boka, i 1998. Foto: NTB SCANPIX / Ian Hodgson REUTERSVis mer

Anmeldelse: «Liverpool-kapteiner» er en reise i britisk fotballhistorie

Grundig intervjubok med fotball-legendene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Tidligere NRK-journalist Ragnhild Lund Ansnes har de siste årene jobbet fulltid med å skrive om Liverpool Football Club.

Det har resultert i tre fyldige og ambisiøse bøker, en om fansen, en om klubbheltene, og nå «Liverpoolkapteiner», en reise i Liverpools moderne fotballhistorie, fra Bill Shanklys tid og kaptein-kronologisk fram til Brendan Rodgers æra.

Best med de yngste

Boka består av seksten dybdeintervjuer med tidligere kapteiner. Fra den skotske kolossen Ron Yeats til scouser og Captain Fantastic Steven Gerrard. Fra gamle dager til nyere tider.

Temperamentsfulle og ruvende lederskikkelser som Tommy Smith, en fotballens Skipper'n, som satte seg i respekt med nevehytting, tofotstaklinger og trusler. Den karismatiske og troskyldige Jamie Redknapp. Rakkeren Robbie Fowler. De mer beherskede kapteinene Sami Hyypiä og Stevie G.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn