Anmeldelse: «Maestra» slår «Calendar Girl» i sommerens erotikkduell

Men hvordan har forlagsfolkene klart å bli så opphisset av dette?

VERDENSLANSERES: Audrey Carlan begynte med å selvpublisere sin erotiske serie om kalenderjenta Mia Saunders. Men nå skal bøkene hennes lansers i over 40 land. Foto: CAPPELEN DAMM
VERDENSLANSERES: Audrey Carlan begynte med å selvpublisere sin erotiske serie om kalenderjenta Mia Saunders. Men nå skal bøkene hennes lansers i over 40 land. Foto: CAPPELEN DAMM Vis mer

Fire år er gått siden «Fifty Shades of Grey» gjorde bokhøsten ekstra het for norske lesere, og ekstra innbringende for Gyldendal. Nå jakter to andre norske forlag på samme effekt, med hver sin kioskvelter fra det store, skamløse utland. I likhet med forgjengeren byr de på pikante historier med svært eksplisitte sexskildringer.

Rettighetene til «Calendar Girl: Forført» skal ha blitt solgt til Cappelen Damm etter en rekordheftig budrunde mellom de største forlagene i landet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer