Anmeldelse: Maria Mena - «Growing Pains»

Maria Menas skilsmisseplate holder et balladefaglig høyt nivå.

LETTER HJERTET: Med tanke på at hun nylig har vært gjennom et samlivsbrudd, er det knapt noen overraskelse at det er mange tanker og følelser som skal lette hjertet. Foto: Solveig Selj
LETTER HJERTET: Med tanke på at hun nylig har vært gjennom et samlivsbrudd, er det knapt noen overraskelse at det er mange tanker og følelser som skal lette hjertet. Foto: Solveig Selj Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: At Maria Mena ikke er spesielt opptatt å være subtil, er for lengst et veletablert faktum. Hennes hang til å snakke i klartekst kan gjerne virke overrumplende på noen, men har helt klart vært en medvirkende faktor til at hun har fått så tette bånd til den stadig voksende fanskaren.  

Med tanke på at hun nylig har vært gjennom et samlivsbrudd, er det knapt noen overraskelse at det er mange tanker og følelser som skal lette hjertet. Si gjerne at Mena tar «skilsmisseplata» til et nytt nivå. Det gir henne i det minste karakter og en autensiteten så mange artister streber etter.    

Så får hver enkelt avgjøre om hun snakker til dem eller ikke.  

Det fine med Maria Mena er at hun har en ganske ufeilbarlig evne til å skrive lun og relativt tidløs pop-musikk. Helst for mørke kvelder, men de er det jo mange av. Sammen med den varme og volumiøse stemmeklangen hennes, blir det fort dynamitt.

I motsetning til den tilnærmet oppstemte og smått eksperimentelle «Weapon in Mind», er «Growing Pains» tilbake i mer typisk, melankolsk Mena-farvann, hvor arrangementene varierer mellom større og mindre grad av prangende. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer