Anmeldelse: Marit Reiersgård snubler i egne snubletråder

Ikke helt vellykket Drammen-krim.

LYKKES IKKE HELT: Marit Reiersgårds roman har både sjarm og humor, men lykkes ikke helt som krim, mener anmelderen.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
LYKKES IKKE HELT: Marit Reiersgårds roman har både sjarm og humor, men lykkes ikke helt som krim, mener anmelderen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 1989 blir 18 år gamle Camilla Carlsen funnet drept utenfor Drammen. Åstedet er den såkalte Paradisbakken på Lier. Camilla har vært en del av en tett sammensveiset gjeng med ungdommer. Flere av dem har befunnet seg i området drapsdagen. Mistanken faller nokså raskt på den litt underlige Dennis.

Men Dennis er forsvunnet. Etter noen dager finner man båten hans drivende på fjorden. Og et avskjedsbrev. Saken synes nokså opplagt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer