Anmeldelse: Ny litterær avis gir Kjartan Fløgstad rundjuling

BLA er spenstig og sjarmerende rotete.

RUNDJULT: Kjartan Fløgstad får rundjuling både på anmeldelsesplass og i en av de faste spaltene i nye Bokvennen Litterær Avis. Foto: ANITA ARNTZEN
RUNDJULT: Kjartan Fløgstad får rundjuling både på anmeldelsesplass og i en av de faste spaltene i nye Bokvennen Litterær Avis. Foto: ANITA ARNTZEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bokvennen Litterært Magasin har endret format fra tidsskrift til avis, og bytter navn til BLA (Bokvennen Litterær Avis). De to redaktørene Brynjulf Jung Tjønn og Gabriel Michael Vosgraff Moro har planer om å favne bredt og dykke dypt. Neste år er det planlagt som månedsavis.  

De mangler med andre ord ikke ambisjoner, og vi får håpe redaktørene klarer å følge opp dette spenstige førstenummeret. Akkurat ryddig er det ikke. Heller kaotisk, fargerikt og generøst. Den 48 siders lange avisa består av en anmelderdel og en temadel, og er ellers krydret med tøffe illustrasjoner, faste spalter, debutanter og poesi. Samt en føljetong av romanen «Stjernens time» av Clarice Lispector.  

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer