Anmeldelse: Ny litterær avis gir Kjartan Fløgstad rundjuling

BLA er spenstig og sjarmerende rotete.

RUNDJULT: Kjartan Fløgstad får rundjuling både på anmeldelsesplass og i en av de faste spaltene i nye Bokvennen Litterær Avis. Foto: ANITA ARNTZEN
RUNDJULT: Kjartan Fløgstad får rundjuling både på anmeldelsesplass og i en av de faste spaltene i nye Bokvennen Litterær Avis. Foto: ANITA ARNTZEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bokvennen Litterært Magasin har endret format fra tidsskrift til avis, og bytter navn til BLA (Bokvennen Litterær Avis). De to redaktørene Brynjulf Jung Tjønn og Gabriel Michael Vosgraff Moro har planer om å favne bredt og dykke dypt. Neste år er det planlagt som månedsavis.  

De mangler med andre ord ikke ambisjoner, og vi får håpe redaktørene klarer å følge opp dette spenstige førstenummeret. Akkurat ryddig er det ikke. Heller kaotisk, fargerikt og generøst. Den 48 siders lange avisa består av en anmelderdel og en temadel, og er ellers krydret med tøffe illustrasjoner, faste spalter, debutanter og poesi. Samt en føljetong av romanen «Stjernens time» av Clarice Lispector.  

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer