Anmeldelse: Overflatiske liv i overflatisk roman fra Therese Aasvik

Om Fie, som mister både mann, hus, barn og jobb.

FÅR ROS: Debutboka til Therese Aasvik får ros både av forlag og i bokomslags-blurbene, som er skrevet av Aasviks bekjente. Romanen "Fie faller" har et interessant utgangpunkt, men både språk og karaktertegning blir i enkleste laget.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FÅR ROS: Debutboka til Therese Aasvik får ros både av forlag og i bokomslags-blurbene, som er skrevet av Aasviks bekjente. Romanen "Fie faller" har et interessant utgangpunkt, men både språk og karaktertegning blir i enkleste laget. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fie går rundt i villaen på Snarøya. Hun vil at alt skal være perfekt: Ballettdrakten til den tolvårige datteren - spesiallaget i Moskva - oppførselen til minstemann, forholdet til ektemannen. Og interiøret. Og barnebursdagen, som har vært planlagt i et halvt år.

Stiv og redd håndterer Fie dagene, og smellen kommer. Mannen har vært utro og vil skilles. På et øyeblikk mister Fie nesten alt; mannen, barna, huset, statusen og stillingen i en eksklusiv interiørbutikk. Det blir så ille at hun må ta jobb på Nille.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer