Frp fra innsiden:

Anmeldelse: Perspektivet er friskt, men «Frp - rett fra levra» har lite nytt å by på

Gunnar Ringheim får godt fram hvordan Frp har gått fra å være latterliggjort til å bli akseptert. Likevel er jeg litt skuffet.

PARTIHISTORIE: Gunnar Ringheim forteller Fremskrittspartiets historie fra innsiden. Her representert ved Siv Jensen og Carl I. Hagen på valgvake i 2009. Foto: Jacques 
Hvistendahl 
PARTIHISTORIE: Gunnar Ringheim forteller Fremskrittspartiets historie fra innsiden. Her representert ved Siv Jensen og Carl I. Hagen på valgvake i 2009. Foto: Jacques  Hvistendahl  Vis mer
Publisert

Basert på samtaler med 80 nåværende og tidligere medlemmer av Frp, samt en håndfull forskere, pressefolk og politiske motstandere, har Dagbladets mangeårige politiske journalist, Gunnar Ringheim, fortjenestefullt skrevet bok om Frp's utvikling sett fra innsida – et perspektiv som gjerne glimrer med sitt fravær i valgforskerne og kommentariatets analyser.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer