Anmeldelse: «Pornolåten» suger, Jørn og Ravi!

Vi anmeldte TV 2s «Hver gang vi møtes» låt for låt.

DUETT: Jørn Hoel og Ravi var ikke heldig med sin tolkning av Admiral P-låten «Kallenavn» i kveldens «Hver gang vi møtes». Alle foto: TV 2
DUETT: Jørn Hoel og Ravi var ikke heldig med sin tolkning av Admiral P-låten «Kallenavn» i kveldens «Hver gang vi møtes». Alle foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Trykk F5 for å oppdatere.

TV: Det er siste dagen og kvelden med gjengen, og da er det som vanlig duetter det handler om. Eva Weel Skram har scoret høyest på terningen denne sesongen, men hvordan fikser hun å synge med en annen enn gitarektemannen Thomas ved sin side? Dette mener vi om duettene:

Henning Kvitnes, Unni Wilhelmsen og Ravi: «Ut å vekke sola» (Henning Kvitnes)En ordentlig feelgood-åpning på denne avskjedskvelden. Denne sommersangen fra 2009 er skrevet for flere i utgangspunktet (Henning fikk hjelp av Jonas Fjeld og Hellbillies' Aslag Haugen i studio), og er derfor kledd for trioformatet. En sommerlig Unni sklir fint inn fra venstre flanke, og  Ravi tuller det ikke mere til med sin sedvanlige rap enn at vi fint overlever det også. Det er bare å vekke sola!

Unni Wilhelmsen og Eva Weel Skram: «Both Sides Now» (Joni Mitchell)Så enkelt kan det gjøres, med Unnis minigitar som eneste akkompagnement! Låtvalget er perfekt for disse to, som også er de som har scoret best av årets artister. Dette er en  av Joni Mitchells fineste og mest kjente låter, som Unni har «kjælt med» i mange år fra scenen. Eva er fan av begge. De to stemmene finner og utfyller hverandre, og sammen presterer de en nydelig, varm versjon som både Joni og Judy Collins, som også har gjort en minneverdig versjon, ville vært stolt av om de fikk høre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer