Anmeldelse: Reven og Grisungen er fortsatt morsomme, etter 20 år

Bøker som overrasker, som vi ler av og blir glad i.

SKILTMORO: «Fis ing forbudt» står det på skiltet ved fiskevannets bredd. Sikkert fordi man ikke skal skremme fisken, sier Reven.
Illustrasjon fra boka
SKILTMORO: «Fis ing forbudt» står det på skiltet ved fiskevannets bredd. Sikkert fordi man ikke skal skremme fisken, sier Reven. Illustrasjon fra boka Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Bøker er kjedelig. Vi finner på noe annet», sier Reven til Grisungen i den tolvte boka om vennene, «Vaffelfisken». Duoens lesestund er endt i bitter krangel og Grisungen er sur. De beslutter å dra på fisketur i stedet. Planen er å fange en Vaffelfisk som, ifølge boka de har lest, er V.G.M.S - veldig god med syltetøy.

Makkerne rasker sammen fiskeutstyr av tvilsom kvalitet, tenker at spagetti er bra agn, praktisk talt det samme som mark, og legger i vei.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer