«Drit i å passe inn!»: Samsaya slår et slag for egenart og indre styrke på sitt første album siden 2004.  Foto: Andrew Paynter
«Drit i å passe inn!»: Samsaya slår et slag for egenart og indre styrke på sitt første album siden 2004. Foto: Andrew PaynterVis mer

Anmeldelse: Samsaya - «Bombay Calling»

Oslo-sangerinnen Samsaya vender tilbake fra USA-turné med gledesspredende albumcomeback.

ALBUM: Samsayas selverklærte ønske om å utfordre det stereotypiske poputtrykket klaffet for alvor under fjorårets selvtitulerte EP-utgivelse. Siden den gang har Oslo-sangerinnen rukket å bli tatt godt i mot i både Austin (under SXSW), San Fransisco, New York og Los Angeles, og kanskje mest imponerende av alt — åpnet opp for Lily Allen under hennes nylige USA-turné. Forøvrig etter forespørsel fra den britiske stjernen selv.

Bombay Calling

Samsaya

4 1 6
Plateselskap:

3mm / BMG Chrysalis / Sony Music

Se alle anmeldelser

Det nye albumet «Bombay Calling» er en 12 spor lang utvidelse av nevnte EP, men makter ikke helt å holde på samme imponerende fokus som den komprimerte 2014-utgivelsen. Fem år gamle «Good With The Bad» er fortsatt skivas mest fengende låt, med flotte, nye spor som «Superhero» og selvfølgelig førstesingelen «Beginning At The End» hakk i hel.

Anmeldelse: Samsaya - «Bombay Calling»

Enkelte anonyme øyeblikk til tross - Samsayas gledesspredende kamp for egenart og indre styrke burde finne seg fint til rette i norske, våryre ører, nå som de første smakebitene av sommer snart dukker opp.