Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Anmeldelse: Skrekkinngytende påskelesning fra Knut Nærum og Karstein Volle

Ambisiøs og dystopisk voksen-tegneserie.

VOLDELIG: Volden i Knut Nærum og Karstein Volles tegneserie føles aldri spekulativ, men som en helt selvfølgelig del av et skrekkregime, mener anmelderen. Illustrasjon: Fra boka / Karstein Volle
VOLDELIG: Volden i Knut Nærum og Karstein Volles tegneserie føles aldri spekulativ, men som en helt selvfølgelig del av et skrekkregime, mener anmelderen. Illustrasjon: Fra boka / Karstein Volle Vis mer

Det var mange som ble skuffet da Knut Nærum kunngjorde at han ville slutte i «Nytt på nytt» i april i fjor. For andre av oss var det derimot en gladnyhet, nå ville Nærum få mer tid til å produsere tegneserier og bøker! Og det har han fått.

I sommer kom barneboka «Glemmestedet» ut, med serieskaper Bjørn Ousland som illustratør, og før jul var Nærum manusforfatter for nok et Donald Duck-julehefte.

Nå har han slått seg sammen med en annen serieskaper, Karstein Volle, og laget en ambisiøs og dystopisk science fiction-serie, med det noe uhippe navnet «Muffens».

Karstein Volle er på sin side best kjent for den satiriske stripeserien «Fakta fra verden», som blant annet gikk i Dagbladet. Der harselerte han med samtiden i en geometrisk og ren stil, svært ulikt de vi nå får se i «Muffens». For i likhet med historien selv, varierer Volles stil stort i boka.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?