Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Anmeldelse: Sylo Taraku leverer en klar asylanalyse

Foreslår en nødvendig helomlegging av et asylinstitutt som verken er rettferdig, effektivt eller bærekraftig.

NYTENKENDE: Sylo Taraku, som nå er rådgiver i Tankesmien Agenda, er kommet med en viktig bok om asyl- og flyktningpolitikken.  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
NYTENKENDE: Sylo Taraku, som nå er rådgiver i Tankesmien Agenda, er kommet med en viktig bok om asyl- og flyktningpolitikken. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Det er ingen hvem som helst som har skrevet bok om asylpolitikken. Kosovoalbaneren Sylo Taraku kjenner asylinstituttet bedre enn de fleste.

Han kom som flyktning til Norge på starten av 1990-tallet. Siden den gang har han vært en effektiv forkjemper for asylsøkeres rettigheter i NOAS, før han gikk over til å forvalte «systemet» i stillingen som leder for Dublin-seksjonen i Utlendingsdirektoratet.

Blant annet i rollen som generalsekretær i LIM, en ikke-religiøs organisasjon som jobber for å «for å fremme innvandrernes deltakelse, tillit og tilhørighet til det norske samfunnet», har Taraku markert seg som en nyansert og informert stemme i den offentlige debatten om innvandring og integrering. Den pondusen forsterkes med boka «Innvandringsrealisme».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?