Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Anmeldelse: Trumps debutbok viser hva slags president han vil bli

«The Art of the Deal» er også favorittboka til Patrick Bateman.

FAVORITTBOK: Donald Trumps favorittbok er den han selv debuterte med i 1987. Den forteller mye om hva slags president han vil bli, dersom han vinner valget i år.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FAVORITTBOK: Donald Trumps favorittbok er den han selv debuterte med i 1987. Den forteller mye om hva slags president han vil bli, dersom han vinner valget i år. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Donald J. Trump har raidet det republikanske partiet slik han i hine hårde dager underla seg hoteller og kasinoer som hadde lave profittmarginer, drev gjenstridige leietagere ut av husene sine og knuste vernet kunst for å bygge grandiose dildoer av glass, marmor og messing.

Den gamle elefanten — republikanernes symbol er elefanten — er tatt grundig ved snabelen og ligger opp ned i manesjen og snapper etter luft. Hva brast så høyt, herre?

Det kan høres morsomt ut, særlig for det store antallet nordmenn som anser det republikanske partiet for å være en slags dresskledd mellomting av SS og Ku Klux Klan. Men er det morsomt hvis Trump ikke bare nøyer seg med å kveste «lyin' Ted» Cruz og «little Marco» Rubio, men vrister presidentembetet fra de erfarne hendene til Hillary Clinton? Vil den neste lederen av den frie verden gjøre Det hvite hus til historiens største reality-show, i et land som ikke bare er stengt for meksikanske voldtektsmenn og kinesiske penger, men også for muslimer og NATO? Vil Trump more oss til døde?

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?