Anmeldelse: Trumps debutbok viser hva slags president han vil bli

«The Art of the Deal» er også favorittboka til Patrick Bateman.

FAVORITTBOK: Donald Trumps favorittbok er den han selv debuterte med i 1987. Den forteller mye om hva slags president han vil bli, dersom han vinner valget i år.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FAVORITTBOK: Donald Trumps favorittbok er den han selv debuterte med i 1987. Den forteller mye om hva slags president han vil bli, dersom han vinner valget i år. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Donald J. Trump har raidet det republikanske partiet slik han i hine hårde dager underla seg hoteller og kasinoer som hadde lave profittmarginer, drev gjenstridige leietagere ut av husene sine og knuste vernet kunst for å bygge grandiose dildoer av glass, marmor og messing.

Den gamle elefanten — republikanernes symbol er elefanten — er tatt grundig ved snabelen og ligger opp ned i manesjen og snapper etter luft. Hva brast så høyt, herre?

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer