Anmeldelse: Veronica Maggio - «Den första är alltid gratis»

Ny resept, samme vinnende vesen.

Anmeldelse: Veronica Maggio - «Den första är alltid gratis»
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Det er noe med våren og Veronica Maggio. Man kan ikke kalle plateslippene hennes for et sikkert vårtegn. Det er tre år siden «Handen i fickan fast jag bryr mig», og den kom til og med på høsten. Det er likevel noe med den nærmest salige lettheten i stemmen og sangene hennes som har et sus av vår uansett når og hvor du hører henne.

Det er åtte år siden «Måndagsbarn» gjorde vår søte søster til en husholdningsfavoritt i vårt langstrakte land. Gammel som ung. Soul-snerten, den yndige klangen og ikke minst det vinnende vesenet har vært lett å omsette her hjemme, noe de påfølgende platene også har vist. Dette til tross for at Maggio aldri har laget konsise, veldig gode album. Utgivelsene har som regel kommet med en sterk arbeidshest i front. «Sergels torg», «Jag kommer» og så videre.

Behager Når det er sagt, er hun aldri ubehagelig eller kjedelig å høre på. Mye på grunn av ovennevnte faktorer. Det er noe i det milde uttrykket som behager. Det er vel noen av de samme mekanismene som trer i kraft når Coldplay luller deg inn i sitt ukonfronterende lune lynne. Motstandsløst som en massasjestol, men temmelig hendig også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer