Anmeldelse Bjørn Berge «Landene som forsvant  1840-1970» 

Anmeldelse: Bjørn Berges originale historiebok kan fort bli en vinner under juletrærne

Reiser til forsvunne riker.

TIDLIGERE REPUBLIKK: En mann vifter med flagget til Biafra utenfor EUs hovedkvarter i Brüssel i april i år. Biafra var en egen republikk fra 1967til 1970, men er nå en del av Nigeria.  Foto: NTB SCANPIX
TIDLIGERE REPUBLIKK: En mann vifter med flagget til Biafra utenfor EUs hovedkvarter i Brüssel i april i år. Biafra var en egen republikk fra 1967til 1970, men er nå en del av Nigeria.  Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bjørn Berge er en eksentrisk arkitekt med mange interesser. Han har jobbet mye med naturvennlig byggeskikk, og debuterte med boka «Syke hus» i 1983. Der satte han søkelys på kjente og ukjente kilder til forurensing i husene vi bor i.

Nå gjør han noe ganske annet, med utgangspunkt i 50 merker fra sin private frimerkesamling med land som ikke lenger finnes.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer