Anmeldelse Thomas Marco Blatt «Varsjøen»

Anmeldelse: Elegant romandebut fra Thomas Marco Blatt

Gjør hverdagsheltens odyssé til en spennende tour de force. 

DEBUT: Thomas Marco Blatt er ute med sin første voksenroman, etter flere diktsamlinger og en ungdomsbok. Foto: KOLON / ROLF M. AAGAARD 
DEBUT: Thomas Marco Blatt er ute med sin første voksenroman, etter flere diktsamlinger og en ungdomsbok. Foto: KOLON / ROLF M. AAGAARD  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Thomas Marco Blatt er en lavmælt og stilsikker forfatter som i poesi og prosa skildrer hverdagsmenneskets innfløkte livssituasjon.

I romanen «Varsjøen» legger forfatteren ut små biter i en elegant, minimalistisk mosaikk som ikke bare danner troverdige tidsbilder fra tidlig 1990-tall, men også sakte tar form av noe skremmende og fascinerende noe som også skjer her og nå, 20 år etter at broren til bokas jeg-fortellende Morten Bodrum druknet i – nettopp Varsjøen ved Sørumsand.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer