Anmeldelse: Eugene Ovidiu Chirovici «Speilenes bok»

Anmeldelse: Hvem drepte professoren, og enda viktigere: Hvorfor?

Rumensk forfatter med internasjonal bestselger.

SUKSESSFORFATTER: E. O. Chirovici er rumener, bosatt i England. «Speilenes bok» er skrevet på engelsk og er blitt en internasjonal suksess. Foto: Jef Claes/Cappelen Damm
SUKSESSFORFATTER: E. O. Chirovici er rumener, bosatt i England. «Speilenes bok» er skrevet på engelsk og er blitt en internasjonal suksess. Foto: Jef Claes/Cappelen Damm

Vis mer
Publisert

Den litterære agenten Peter Katz får en dag et manus i posten med et følgebrev fra en viss Richard Flynn. I brevet forteller han at han mange år tidligere, i 1987, var involvert i det uoppklarte drapet på en professor i psykologi, Joseph Wieder.

Flynn forteller at han nærmest i et klarsyn hadde fått omstendighetene rundt mordet, som vakte stor offentlig oppmerksomhet, tilbake i bevisstheten med en fornyet styrke og fargerikdom. Det innsendte manuset inneholder «sannheten» om det som skjedde.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer