Anmeldelse Trond Henriksen «Ingen murer er for høye»

Anmeldelse: «Norges farligste mann» kan virkelig skrive

Denne boka kommer til å bli lest i filler i fengslene, og bli pensum for alle som mener noe om rus- og kriminalomsorg i dette landet.

KRIMINELL FORTID: Trond Henriksen har vært omtalt som «Norges farligste kriminelle». Han er kjent fra dokumentarfilmen «Store gutter gråter ikke» fra 1995. Nå har han skrevet sin selvbiografi.
 Foto: LARS EIVIND BONES
KRIMINELL FORTID: Trond Henriksen har vært omtalt som «Norges farligste kriminelle». Han er kjent fra dokumentarfilmen «Store gutter gråter ikke» fra 1995. Nå har han skrevet sin selvbiografi. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Trond Henriksen er en av Norges mest kjente kriminelle. Han har sittet innelåst i store deler av sitt liv. Narko. Ran. Gisseltakning. Lang, lang smørbrødliste med mye dårlig pålegg. Han har kostet deg og de andre streitingene et sted mellom åtti og hundre millioner kroner. Nå har Henriksen skrevet bok om livet sitt. Har du lyst til å betale 349 kroner for den? Kanskje ikke. Men det kommer mange andre til å gjøre. Jeg vil tippe at den innen året er omme vil være pensum for alle som mener noe som helst om rus- og kriminalomsorg i dette landet. I fengslene vil boka bli lest i filler.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer