Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Anna Nicole mister 500 millioner

Arven etter avdødd ektemann er borte.

(Dagbladet.no): Anna Nicole Smith møtte ektemannen J. Howard Marshall i 1991, da hun jobbet som stripper. I 1994 giftet de seg - han 89 år gammel, hun 26.

Ekteskapet ble aldri godkjent av Marshalls familie. Oljemilliardæren var svært syk og satt i rullestol da de to giftet seg.

Ett år senere døde Marshall, og krangelen om familieformuen startet. Anna var ikke tatt med i noen av ektemannens testamenter, men hun hevdet tidlig at han hadde lovet henne halvparten av pengene hans for å få henne til å akseptere frieriet.

En domstol tilkjente henne 2,7 milliarder kroner i 2000, men dommen ble straks anket. Og Anna har tapt stadig mer penger jo lenger saken har gått i rettssystemet.

I 2002 ble hun imidlertid tilkjent drøye 500 millioner kroner av en domstol i California. Dommeren i saken mente den avdødde ektemannens sønn, E. Pierce Marshall, hadde gjort alt for å ødelegge ryktet hennes, og at hun hadde rett på en del av de pengene Marshall den eldre hadde tjent i løpet av tida de hadde vært sammen.

Denne dommen ble imidlertid erklært ugyldig av en føderal ankedomstol i går. Dermed har ikke Anna Nicole Smith fått én krone etter sitt ett år lange ekteskap.

- Etter ni år i retten med denne saken, er jeg nå veldig glad for at min fars ønske om hvordan hans formue skulle fordeles endelig blir respektert, sa Marshall II etter at dommen var avsagt.

Howard K. Stern, Anna Nicole Smiths advokat, lover imidlertid å anke saken. Siste ord i denne utmattende såpeoperaen er dermed ikke sagt.

  • Les historien om Anna Nicoles liv her.
BLAKK OG BLID: En slankere og friskere Anna Nicole Smith har gjort comeback i amerikanske sladrespalter. Men arven etter sin avdødde ektemann må hun trolig klare seg uten.
GLEDESDREPEREN: Pierce Marshall og kona har ligget i krig med Anna Nicole Smith, som de bare tiltaler som «Ms. Cleavage», i flere år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media