Anna Nicole Smith arrestert - igjen.

Barmfagre Anna Nicole Smith, kjent fra Hennes & Mauritz reklameplakater, ble arrestert etter håndgemeng på et hotell i Beverly Hills.

Den etterhvert så fallerte fotomodellen Anna Nicole Smith ble innbragt til politiet fredag kveld etter å ha havnet i kraftig slagsmål med en av de ansatte på Sunset Boulevard hotell.

Sikkerhetspersonell ved hotellet måtte bruke makt for å roe den tidligere Playboy-piken ned. Etter å ha tilbragt to timer av fredagskvelden i kasjotten ble Mrs.Smith løslatt. Det er foreløpig uklart hvorfor Mrs. Smith ble korporlig.

For retten

Smiths advokater har vært svært sparsommelige med detaljer rundt episoden, men saken hennes kommer opp for retten 23.mars.

Planlegger comeback

Anna Nicole Smith planlegger et comeback i Hollywood, og publisitet rundt slagsmålet regnes som dårlig PR. Ifjor sa den blonde bomben at hun ville ta opp igjen filmkarrieren etter at hun var ferdig med alkohol- og narkotikamisbruket.

Karrieren tok aldri helt av for Mrs. Smith, og for 4 år siden giftet hun seg med milliardæren J.Howard Marshall. Hun var 26, han var 89 år. Han døde året etter bryllupet, og Anna Nicole har brukt tiden etter begravelsen til å slåss med sin stesønn om hvem som skal arve milliardformuen.

SLÅSSKAMP: Anna Nicole Smith arrestert etter slåsskamp i Hollywood.