Anne B. Ragde klar med «Berlinerpoplene»-oppfølger

- Ingen har visst at jeg har holdt på med dette. Det er min store hemmelighet.

KLAR MED OPPFØLGER:  Anne B. Ragde har gjort stor suksess med flere av sine bøker, blant annet Neshov-trilogien. Nå kommer den fjerde boka.
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
KLAR MED OPPFØLGER: Anne B. Ragde har gjort stor suksess med flere av sine bøker, blant annet Neshov-trilogien. Nå kommer den fjerde boka. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forfatter Anne B. Ragde (58) har gjort stor suksess med romantrilogien «Berlinerpoplene». Den første boka ble utgitt i 2004. Året etter kom oppfølgeren «Eremittkrepsene», og trilogien ble avsluttet med «Ligge i grønne enger» i 2007.

Vel, foreløpig avsluttet.

Nå er nemlig forfatteren igang med en oppfølger til det populære universet hvor handlingen i de foregående bøkene har utspilt seg på Byneset i Trondheim.

- Lykkerus - Jeg er i lykkerus! Det er så deilig å endelig kunne slippe nyheten. Ingen har visst at jeg har holdt på med dette. Det er min store hemmelighet, sier Ragde til Dagbladet.

Ragde forklarer at redaktøren hennes nesten falt av stolen da hun lørdag sendte manuset til den kommende boka uten forvarsel.

- Det er som jeg har jobbet med et surpriseparty i ett år. Nå kan jeg endelig blåse opp ballongene og åpne dørene, forteller forfatteren.

Det var i februar i fjor at Ragde bestemte seg for å skrive en etterlengtet oppfølger til den folkekjære serien. Inspirasjonen traff da hun leste «Ligge i grønne enger» (2007) som en vanlig leser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer