Anne B. Ragde selger mest

Og Langeland holder følget på Boklista.

(Dagbladet.no): Ikke overraskende går Anne B. Ragdes avsluttende bind om griser og folk på Neshov, «Ligge i grønne enger», rett inn på førsteplass på boklista for skjønnlitteratur.

C.J. Sansoms krigsfortelling fra Spania 1940, «Vinter i Madrid», er eneste øvrige nyhet på lista der Henrik H. Langelands «Francis Meyers lidenskap» holder koken i øverste halvdel.

Noe er tydeligvis på gang i Hordaland, for Anne Rudsengens boka «Opptur Hordaland» er nå den nest mest solgte boka på lista for generell litteratur. Boka tar for seg 276 fotturer i fylket, illustrert av Finn Loftesnes.

Unni Lindells barnesitatbok «Krokodiller snakker ikke norsk» gjør samtidig comeback og er den fjerde mest solgte tittelen på denne lista i uke 32.

LES OGSÅ:

MODIG:
- En forfatter med en ømhet som Ragdes - samt motet til å skrive en slutt som i romanen her - fortjener i grunnen å selge noen hundre tusen, mener Dagbladets anmelder om «Ligge i grønne enger». Foto: TOM E. ØSTHUUS
MODIG: - En forfatter med en ømhet som Ragdes - samt motet til å skrive en slutt som i romanen her - fortjener i grunnen å selge noen hundre tusen, mener Dagbladets anmelder om «Ligge i grønne enger». Foto: TOM E. ØSTHUUS Vis mer