Anne Grete Preus er sykemeldt

Avlyser nå konserter.

SYK: På grunn av sykdom trekker Anne Grete Preus seg fra konsertene hun skulle spille med Penthouse Playboys i desember. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET
SYK: På grunn av sykdom trekker Anne Grete Preus seg fra konsertene hun skulle spille med Penthouse Playboys i desember. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Opprinnelig skulle Anne Grete Preus (57) holde tre konserter sammen med Penthouse Playboys i desember.

Nå er artisten blitt syk, og avlyser dermed samtlige av disse. 

- Trist at hun er blitt syk, og synd for julekonsertene. Vi hadde et stortartet samarbeid da hun var gjest i 2010 og sang «Hello» med Lionel Richie i svært romantisk duett med Jens Pikenes. Vi gledet oss til å gjenta suksessen, men heldigvis kan Bertine Zetlitz steppe inn for henne. Vi ønsker Anne Grete god bedring, og håper på mulighet for nye julevrikk et annet år, skriver frontmann i Penthouse Playboys, Kjetil Rolness i en e-post til Dagbladet. 

Etter det Dagbladet kjenner til skal sykdommen dreie seg om influensa og halsbetennelse.

-  Jeg kan bekrefte at hun har levert sykemelding fram til jul, og ikke vil delta på konsertene. Det er ikke noe alvorlig, sier Preus' manager Rune Lem til Dagbladet.

Det var i forbindelse med Penthouse Playboys 20-årsjubileum, at Preus skulle delta sammen med blant andre Bertine Zetlitz, Åse Kleveland og Lill Lindfors. Alle de fire kvinnene har medvirket på Pikenes' julekonserter tidligere. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer