<strong>ANGST:</strong> Tidligere NRK-programleder Anne Grosvold har opplevd jordskjelv og opptøyer. Men hun er aldri så redd som når hun sitter innerst på trikken. Foto: John Terje Pedersen
ANGST: Tidligere NRK-programleder Anne Grosvold har opplevd jordskjelv og opptøyer. Men hun er aldri så redd som når hun sitter innerst på trikken. Foto: John Terje Pedersen Vis mer

Anne Grosvold om moren: - Hun sa jeg var stygg

I barndommen ble Anne Grosvold (68) ofte fortalt at hun var stygg. Da hun ble et kjent NRK-ansikt, rant hatbrevene inn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Dette er veldig personlig, men la meg fortelle deg en ting. Si at jeg sitter innerst ved vinduet på et dobbeltsete på trikken, og det er én holdeplass igjen før jeg skal av. Så kommer noen og setter seg ved siden av meg. Da kommer angsten. Hvordan unngår jeg å plage den ved siden av meg når jeg skal reise meg? Burde jeg si fra med en gang? Å være til bry er min største frykt, sier Anne Grosvold.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer