Anne Heche gifter seg

Eks-dama til Ellen DeGeneres skal gifte seg med en mann.

I over tre år var Anne (32) og Ellen (42) sammen. Ellen er kjent blant annet fra komedien «Ellen», som har gått på norsk TV.

I følge Ananova skal Anne Heche gifte seg med en kameramann hun ble kjent med mens hun laget en dokumentar om Ellen, mens de to fortsatt var sammen.

Paret ble forelsket, og forrige fredag ga Anne sitt ja til Coley Laffoon.

Anne og Ellen sjokkerte Hollywood da de sto fram som et kjærester. Paret mente de fikk færre oppdrag som skuespiller etter at det ble kjent at de var lesbiske.

DeGeneres har gitt Hollywodd skylda for at det ble slutt mellom de to. - Det var akkurat som om vi var det eneste lesbiske paret i verden. Det gjorde forholdet vanskelig.

Ellen har beskrevet splittelsen som den verste hendelsen i livet hennes. Anne Heche måtte på sykehus og få medisinsk behandling etter bruddet. Bruddet kom i fjor sommer.

Heche har spilt i en mengde filmer, blant annet mot Christina Ricci i «Prozac Nation» i fjor. Hun har dessuten en rolle i «Ally McBeal». I 1998 spilte hun kjæresten til Harrison Ford i «Seks dager, syv netter». Dette skapte debatt, mange mente det var helt feil med en lesbisk skuespiller som spilte streit. Regissør Ivan Reitman fikk panikk da Heche kom ut av skapet, og uttalte at han håpet publikum ikke kom til å vende filmen ryggen.

CBS som produserer «Ellen» offentliggjorde tidligere i mai at skuespilleren kommer tilbake i ny serie til høsten, «Ellen Again». Dessuten skal hun hun være vert for Emmy Awards i september.

Ellen DeGeneres er singel, det ble nylig slutt med Alexandra Hedison etter et 7-måneders forhold.