Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Anne jazzet

MOLDE (Dagbladet): - Jeg liker opprøret som ligger i jazzen. Det trenger vi i den markedsorienterte verden vi lever i, sier Anne Enger Lahnstein. I går jazzet hun seg opp i Molde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ja, det finnes også noen opprørsplater hjemme hos meg, men jeg må innrømme at jeg ikke har noe sterkere forhold til jazz enn hva folk flest har, sier Lahnstein til Dagbladet.

- Hvilken musikk hører du på om dagen, da?

- Jeg spiller mye Beethoven, men jeg liker forskjellige typer musikk. Alt avhenger av situasjonen. Musikk er avgjort en viktig del i mitt liv.

Med jazzen kom også shorts- og bikiniværet til Molde og Møre og Romsdal. Det var intet mindre en høy sydlandsk føring da årets første «street parade» gikk gjennom Storgata i Molde i går. I spissen for paraden: fungerende statsminister - og kulturminister - Anne Enger Lahnstein, som hadde et stritt program i går.

Først åpnet hun jazzfestivalen offisielt, så avduket hun kunstverk på pengebingen Røkke-løkka, før hun løp på Santana-konsert.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!