Anne-Kat. blir gradvis blind, men finner trøst i gammel flamme: - Jeg er forelsket

- Vi traff hverandre i våres. Du vet, gammel kjærlighet ruster ikke, sier hun. 

SOLBRILLER: Anne-Kat. Hærland mister gradvis synet og må bruke solbriller nesten hele tida. For noen måneder siden traff hun ungdomskjæresten Kåre, og nå er de blitt et par. - Jeg er kjempeforelsket. Foto: Bjørn Langsem
SOLBRILLER: Anne-Kat. Hærland mister gradvis synet og må bruke solbriller nesten hele tida. For noen måneder siden traff hun ungdomskjæresten Kåre, og nå er de blitt et par. - Jeg er kjempeforelsket. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er lov til å være redd, lei seg og trist. Jeg er lei av at funksjonshemmede skal framstå som modige og inspirerende - og klatre opp på fjelltopper sammen med Lars Monsen. Har du en funksjonshemming, så skal den liksom være kledelig, sier Anne-Kat. Hærland.

Forrige uke hadde hun premiere på forestillingen «Gudbedre» på Latter i Oslo. I sommer slapp hun nyheten i VG om sitt alvorlige handikapp, som gjør henne gradvis blind.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer