BYTTER JOBB: Anne-Kat. Hærland bytter kanal fra NRK til TVNorge, her fra en premiere på Latter i 2008.
Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
BYTTER JOBB: Anne-Kat. Hærland bytter kanal fra NRK til TVNorge, her fra en premiere på Latter i 2008. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet Vis mer

Anne-Kat. slutter i NRK

Får eget talkshow etter Skavlan-kupp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter å ha vært et viktig humorkort for NRK i mange år skal Anne-Kat. Hærland nå forsøke seg hos konkurrenten TVNorge. Det skriver Se og Hør i dag.

- Dette gleder jeg meg veldig til å jobbe med! Jeg ser fram til å bli en del av humorsatsingen til TVNorge, kanalen har gjort veldig mye spennende for TV-humoren de siste årene, sier Anne-Kat. ifølge tvnorge.no.

Foreløpig holder hun kortene tett til brystet når det gjelder programmet.

- Det er foreløpig hemmelig. Vi er i en veldig tidlig utviklingsfase nå. Men at det blir gøy, er garantert, sier den ferske TVNorge-profilen.

Stolt sjef Administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme, er tydelig fornøyd med den nye ansettelsen, og setter det i sammenheng med TVNorges humorsatsing. Litt før klokka ni i dag tidlig skrev han følgende melding på Twitter:

«Tidenes humorlag?: Ylvis, Espen Eckbo, Thomas Giertsen, Lene Kongsvik, Jan Fr. Karlsen, Anne-Kat. Hærland! Og snart: NAV m. Atle Antonsen!»

Kuppet av Skavlan Se og Hør melder at årsaken til byttet er et kupp i regi av Fredrik Skavlan. I høst tok Skavlan kontakt med Anne-Kat. og tilbød henne det som skal være en «lukrativ» avtale med hans produksjonsselskap Monkberry.

Avtalen innebærer blant annet at Anne-Kat. får sitt eget talkshow fra vinteren 2013.

- Jeg kan bekrefte at vi har signert en treårskontrakt med Anne-Kat. Samtidig har vi igangsatt et utviklingsprosjekt med Fredrik Skavlans produksjonsselskap. Vi er utrolig glade for å få Anne-Kat. på laget - dette er en del av vårt prosjekt for å sikre oss de beste talentene, sier TV-Norges programdirektør Eivind Landsverk til Se og Hør.

Humorsatsing TVNorges fokus på humor har båret frukter, med flere storsatsinger i høst.
 
Før jul satte de ny «nisserekord» med julekalenderen «Nissene over skog og hei», hvor premieren samlet 540 000 seere.

Ylvis-brødrene skapte også en snakkis med sitt program «I kveld med Ylvis», hvor blant andre kjendisbloggeren Perez Hilton skrøt hemningsløst av en av deres musikkvideoer.

 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer