<strong>BYTTER JOBB:</strong> Anne-Kat. Hærland bytter kanal fra NRK til TVNorge, her fra en premiere på Latter i 2008.
Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
BYTTER JOBB: Anne-Kat. Hærland bytter kanal fra NRK til TVNorge, her fra en premiere på Latter i 2008. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet Vis mer

Anne-Kat. slutter i NRK

Får eget talkshow etter Skavlan-kupp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha vært et viktig humorkort for NRK i mange år skal Anne-Kat. Hærland nå forsøke seg hos konkurrenten TVNorge. Det skriver Se og Hør i dag.

- Dette gleder jeg meg veldig til å jobbe med! Jeg ser fram til å bli en del av humorsatsingen til TVNorge, kanalen har gjort veldig mye spennende for TV-humoren de siste årene, sier Anne-Kat. ifølge tvnorge.no.

Foreløpig holder hun kortene tett til brystet når det gjelder programmet.

- Det er foreløpig hemmelig. Vi er i en veldig tidlig utviklingsfase nå. Men at det blir gøy, er garantert, sier den ferske TVNorge-profilen.

Stolt sjef Administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme, er tydelig fornøyd med den nye ansettelsen, og setter det i sammenheng med TVNorges humorsatsing. Litt før klokka ni i dag tidlig skrev han følgende melding på Twitter:

«Tidenes humorlag?: Ylvis, Espen Eckbo, Thomas Giertsen, Lene Kongsvik, Jan Fr. Karlsen, Anne-Kat. Hærland! Og snart: NAV m. Atle Antonsen!»

Kuppet av Skavlan Se og Hør melder at årsaken til byttet er et kupp i regi av Fredrik Skavlan. I høst tok Skavlan kontakt med Anne-Kat. og tilbød henne det som skal være en «lukrativ» avtale med hans produksjonsselskap Monkberry.

Avtalen innebærer blant annet at Anne-Kat. får sitt eget talkshow fra vinteren 2013.

- Jeg kan bekrefte at vi har signert en treårskontrakt med Anne-Kat. Samtidig har vi igangsatt et utviklingsprosjekt med Fredrik Skavlans produksjonsselskap. Vi er utrolig glade for å få Anne-Kat. på laget - dette er en del av vårt prosjekt for å sikre oss de beste talentene, sier TV-Norges programdirektør Eivind Landsverk til Se og Hør.

Humorsatsing TVNorges fokus på humor har båret frukter, med flere storsatsinger i høst.
 
Før jul satte de ny «nisserekord» med julekalenderen «Nissene over skog og hei», hvor premieren samlet 540 000 seere.

Ylvis-brødrene skapte også en snakkis med sitt program «I kveld med Ylvis», hvor blant andre kjendisbloggeren Perez Hilton skrøt hemningsløst av en av deres musikkvideoer.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer