Anne Lise Meyer (44) ny styreleder i Berner Gruppen

Overtar etter Jens P. Heyerdahl d.y.

NY STYRELEDER:  Anne Lise Meyer blir i dag ny styreleder i Berner Gruppen. Hun overtar etter Jens P. Heyerdahl d.y. 
Foto: Steinar Buholm / Dagbladet
NY STYRELEDER: Anne Lise Meyer blir i dag ny styreleder i Berner Gruppen. Hun overtar etter Jens P. Heyerdahl d.y. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Siden 2004 har Jens P. Heyerdahl d.y. vært styreleder i Berner Gruppen, som eier Dagbladet. Under styremøtet i Havnelageret i dag foreslo han Anne Lise Meyer (44) som ny styreleder. Dette ble vedtatt med akklamasjon.

Heyerdahl fortsetter i styret som vanlig styremedlem.

Anne Lise Meyer har vært styremedlem i Berner Gruppen ti år, og har således kompetanse og erfaringer med Berner Gruppen og dens selskaper.

- På vegne av Dagbladet og Berner Gruppen er jeg glad for at Anne Lise Meyer har sagt seg villig til å påta seg den krevende oppgave å være en aktiv styreleder i Berner Gruppen. Hun har lederbakgrunn, kompetanse og engasjement til å fylle jobben. Ikke minst besitter hun en flermedial forståelse som Dagbladet vil ha glede av, skriver Heyerdahl i en e-post til Dagbladet.

Tidlig leder Meyer har vært leder siden hun var i begynnelsen av 20-åra. Økonomen fra Bergen ble allerede som 32-åring administrerende direktør i Gillette Group Norge.

- Jeg har alltid likt å være leder, og er opptatt av å lage gode team, sier Meyer til Dagbladet.

Hun knyttet tidlig kontakt med Heyerdahl, og det var han som headhuntet henne fra Gillette til AS Hamang Papirfabrik. Der har hun vært administerende direktør i ti år, og fortsetter i sin stilling i tillegg til å være styreleder i Berner Gruppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer