Anne Mona kastes ut

Dagbladet.no tror Anne Mona forlater Big Brother i dag. Se vår vurdering, si din mening!

Siden Monica forlot huset, har Dagbladet.no tippet hvem som må forlate huset. Noen utstemninger har vært svært enkle å forutse, mens andre har vært bortimot umulig. Ved hjelp av enkle analyser og en dose flaks, har vi gjettet riktig hver gang.

Men denne gangen er vi mer sikre enn noen sinne.

Utstemningsprosessen er endret, slik at kandidatene ikke blir nominert av deltakerne lenger. Nå er det seerne som skal avgjøre resten av programmet, og de skal stemme på hvem de mener skal vinne.

Det kan virke som en ørliten endring, men det vil få store konsekvenser for deltakerne.

Anne Mona:

Gjør lite - om noe - av seg inne i huset. Føyer seg, unngår konflikter og hvis vi ser bort fra all publisiteten hun har fått fordi hun var utro på tv, er hun av de mest anonyme kikker-tv-deltakerne som har vært med siden trenden begynte. Ingen har sterke følelser verken for eller mot Anne Mona. Det blir hennes bane. Ingen gidder å betale penger for å sende tekstmeldinger eller ringe og stemme på henne. Hun gjør ikke noe i huset, uansett. I morgen kommer hun tilbake til virkeligheten. Der kommer hun til å få det svært vanskelig.

Rodney:

Hadde det vært normal utstemning denne gangen, ville Rodney ruslet ut av huset enda en gang. Men siden seerne ikke skal stemme ut folk, men derimot på hvem de vil ha inne i huset, blir han værende. At han ble sendt tilbake, har skapt et ramaskrik blant Big Brother-seerne. De er delt på midten i sin oppfatning om Rodney. Halvparten hyller ham, halvparten misliker ham. Gutten har i hvert fall skapt engasjement. Det kommer han til å gjøre også etter torsdag.

Anette:

Har ikke greid å bli spesielt populær blant seerne. Får mye kritikk for at hun leker skinnhellig samtidig som hun ikke bryr seg om at hun har sex foran 500 000 mennesker. Hun har tapt mye popularitet siden serien begynte. Fredag 6. april spurte Dagbladet.no leserne sine hvem de trodde ville vinne. Anette kom på tredjeplass, langt foran folk som Rodney og Anita. 17. mai spurte vi leserne igjen. Da ble hun knust av både Rodney og Anita. Men hun ryker ikke ut denne gangen.

Anita:

Har nesten norgesrekord i antall nomineringer, bare slått av Jamila fra Baren. Men at andre deltakere ville ha henne ut, har ikke noe å si for seerne. Hun er litt smårar, og sjarmerer nesten alle når hun for eksempel stopper opp og sier «Hallo! Jeg har ekko inne i hodet». Hun har seilet opp som en av favorittene til å vinne hele konkurransen. Anita har beina godt plassert på bakken, og det kommer hun fortsatt til å ha - inne i Big Brother-huset.

Ramsy:

Er i faresonen, og hvis leserne mot all forventning skulle bestemme seg for å holde Anne Mona inne i huset, blir det Ramsy som forsvinner. Han er en fargeklatt, men han burde forstått at han ikke blir populær hos nok folk med det kvinnesynet han har. Har gjort mye av seg i huset, og er sikkert en av deltakerne som vi kommer til å se mer til når programmet er ferdig. Men han kommer ikke ut ennå.

Lars Joakim:

Genial taktikker eller bare helsprø? Er klart mest populær blant deltakerne. Virker snill, ærlig og er gøyal, men er det hele bare et spill for galleriet? Scorer uansett høyt på at han er godt likt av de andre i huset, og at han er en av de få som klarer å få tv-seerne til å gapskratte. Ligger best an til å vinne hele serien, men må passe seg for Anita, som tar sjumilssteg på forskjellige popularitetsmålinger.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 118199167


Varnish cache server