Anne Rimmen om «Idrettsgallaen»- nominasjonene: - Det er krevende

Programlederen håper Alexander Kristoff kommer.

PROGRAMLEDER: Anne Rimmen leder årets Idrettsgalla, som går av stabelen i kveld. Hun synes det er bra at nominasjonene vekker engasjement. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PROGRAMLEDER: Anne Rimmen leder årets Idrettsgalla, som går av stabelen i kveld. Hun synes det er bra at nominasjonene vekker engasjement. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da nominasjonene til Idrettsgallaen 2015 ble kjent i starten av januar, var det mange sykkelentusiaster som reagerte.

Til kategorien «årets mannlige utøver» er Ole Einar Bjørndalen, Emil Hegle Svendsen, Jørgen Graabak, Kjetil Jansrud og Ståle Sanbech nominert, men ikke syklisten Alexander Kristoff.

- Det er en skandale at ikke sommeridrettene er representert, og Alexander Kristoff var en soleklar kandidat til å vinne, sa blant annet Dag Erik Pedersen til Dagbladet da.

Kristoff selv var også skuffet, og sa da at han vurderer å ikke komme på Idrettsgallaen.

- Bra at folk er engasjerte Det er Anne Rimmen som leder årets show, som går av stabelen på lørdag. Hun syns det er bra at nominasjonene vekker engasjement.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer