Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Anne Rimmen til TVNorge

Anne Rimmen slutter i NRK: Blir sentral i TVNorges OL-satsing

Det melder kanalen i en pressemelding.

SLUTTER I NRK: Sportsprofil Anne Rimmen starter i TV Norge denne våren. Foto: Morten Rakke
SLUTTER I NRK: Sportsprofil Anne Rimmen starter i TV Norge denne våren. Foto: Morten Rakke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Dette gleder jeg meg veldig til. For oss som jobber med sport, er OL kanskje det største du kan være med på. Jeg har hatt en fantastisk tid i NRK, og er takknemlig for alt jeg har fått være med på. Men nå er jeg klar for nye utfordringer, sier Anne Rimmen.

Rimmen har jobbet i NRK med både OL og andre programmer i til sammen ni år.

- Det er absolutt vemodig. Det var ikke noe lett valg. Jeg har trivdes godt i NRK, men det var på tide med nye eventyr og utfordringer, sier Rimmen på telefon mens hun triller sønnen gjennom Nydalen. I dag har hun hilst på nye og tidligere kolleger i TV Norge.

Oppstart i TV Norge blir første februar. Ifølge Rimmen blir det en glidende overgang fra mammapermisjonen.

Nytt program

- Det blir koselig å komme tilbake. Jeg gleder meg veldig til å starte på nytt, sier Rimmen.

Rimmen forteller at det er den totale pakka som teller når hun takker ja til en jobb.

- Men det er klart OL har mye å si. Jeg vet jo hvor gøy det er, samtidig blir det masse nye spennende arbeidsoppgaver. Jeg liker variasjon.

I tillegg til OL blir Rimmen å se på skjermen i et nytt program til våren. Hva slags program dette blir er fortsatt hemmelig.

- Discovery og Eurosport er ambisiøse og satser stort, og jeg er glad for å få bli en del av laget som nå bygges frem mot OL i PyeongChang. Men før OL skal jeg også jobbe med et spennende underholdningskonsept på TVNorge. Så det er mye gøy å se frem til, fortsetter Rimmen.

Sentral rolle

Programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk, har tidligere fortalt at kanalen har gått gjennom store omstillinger for å ruste seg mot det som blir en storstilt sportssatsing framover.

Rimmen blir en sentral del av Discovery Network Norways sitt OL-lag, heter det i pressemeldingen.

Discovery, som blant annet eier kanalene Eurosport, TVNorge, Fem og Max, har skaffet seg tv-rettigheter til alle olympiske mesterskap fra 2018 til 2024.

Discovery har også sikret seg rettighetene til den norske eliteserien i fotball. I høst ble det kjent at programleder i «Nytt på nytt», Jon Almaas, melder overgang til TVNorge.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!