Annie er sexy og uavhengig

Er på lista \'Miss Indie 2005\'.

(Dagbladet.no):Store kommersielle artister som for eksempel Beyonce Knowles har ikke monopol på å være sexy.

Det mener i hvert fall nettstedet Stereogum, som har kåret Miss Indie 2005. Formålet med kåringen var å stemme frem artister som både har utstrålingen og indiekredibiliteten i orden.

Listen består stort sett av artister som ville hatt store problemer med å fylle et middels stort konsertlokale i Norge, men noen kjente ansikter er det. Blant annet finner vi Annie på en respektabel 7. plass.

Også magasinet The Word har lagt merke til Annie i denne kåringen. I siste nummer trykker de et bilde av Annie, med teksten «den ideelle utvekslingsstudent». De har videre funnet ut at indie-gutta, som har stemt på disse jentene, trolig vil ha en jente som er sjelfull, hensynsfull, har gode manerer, lukter godt, er velutdannet, interessert i musikk og drikker vin.

Disse egenskapene har trolig frontfiguren i Rilo Kiley, Jenny Lewis, som troner på topp med hele 32% av stemmene.

Interessant er det også å se at Anthony fra Anthony and The Johnsons også var med i avstemningen, riktignok med bare 14 stemmer.

Hele listen:

1. Jenny Lewis

Annie har indiekredibiliteten i orden, samtidig som hun tar seg bra ut, ifølge Stereogum.com. Foto: Eirik H. Urke
Annie har indiekredibiliteten i orden, samtidig som hun tar seg bra ut, ifølge Stereogum.com. Foto: Eirik H. Urke Vis mer

2. Feist

3. M.I.A

4. Neko Case

5. Emily Haines

6. Cat Power

7. Annie

8. Katrina Kerns

9. Sleater-Kinney

10. Fiona Apple

Jenny Lewis er indie-guttas drøm.