Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Annie samler stjernelag til ny plate

I full gang med oppfølger.

(Dagbladet.no): Annie er i full gang med oppfølgeren til debuten «Anniemal», og nå lekker nye opplysninger om hvem hun skal samarbeide med.

Ifølge MTV satser hun på å ha skiva ute i løpet av året.

- De nye sangene er mer klubborienterte - 80-tallssoundet er der fortsatt, men det låter annerledes, sier hun til MTV.

Mer X

Som på forrigeskiva kommer hun til å samarbeide med en rekke forskjellige produsenter - blant dem tidligere Smashing Pumpkins-gitarist James Iha.

Iha - som nå spiller i A Perfect Circle - har tidligere remikset en låt for Annie.

Den engelske produsenten Richard X (som blant annet produserte «Chewing Gum») får også være med på to låter på den nye skiva - en coverversjon av Stacy Qs «Two of Hearts» og en ny sang titulert «Remind Me of You», ifølge MTV.

- For å være ærlig vet jeg aldri hvordan ting kommer til å låte før jeg er ferdig med albumet. Jeg er midt i prosessen. Det kommer til å bli mange forskjellige folk, det kommer til å bli mer variert, men jeg er ikke sikker på retningen produksjonen kommer til å ta, forteller hun.

NY PLATE: Annie brukte mange år på debuten «Anniemal». Oppfølgeren skal imidlertid ikke være langt unna. FOTO: EIRIK H. URKE
NY PLATE: Annie brukte mange år på debuten «Anniemal». Oppfølgeren skal imidlertid ikke være langt unna. FOTO: EIRIK H. URKE Vis mer

Ny miks

Sikkert er det imidlertid at også den franske produsenten Alan Braxe også kommer til å bidra. Braxe er mest kjent for å ha laget «Music Sounds Better With You» i 1998, sammen med Thomas Bangalter fra Daft Punk.

Til sommeren slipper hun singelen «Crush», og det foreligger også planer om å utgi en ny miksplate (DJ Kicks-skiva hennes kom i fjor høst).

Annie jobber fortsatt med å klarere låtene hun vil ha med.

- Jeg vil gjerne ha med noe Death From Above [1979] på den, men vi driver og setter den sammen nå. Jeg drar tilbake til Norge om en måned for å sette den sammen, så vi kan få den ut så fort som mulig, sier Annie til MTV.

Intervjuet med musikk-kanalen ble gjort under South By Southwest-festivalen i Austin. Motta Dagbladets nyhetsbrev Kulturavisa på e-post:

Navn:
E-post:
BIDRAR: Richard X.
BIDRAR: James Iha.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media