Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Anno»-Ivar er glad han slipper å vokse opp i 2016

Tønsbergmannen om lidenskapen for rollespill: - Tiltalte meg umiddelbart.

ROLLESPILL-ENTUSIAST: Ivar Mehren fra Tønsberg har gjort seg bemerket som rolig og uredd i NRK-realityen «Anno». Privat er 49-åringen glad i både naturisme og rollespill - men ikke nødvendigvis i kombinasjon. Til høyre ser du ham som karakteren Greven Af Bahr-Backe. Foto: NRK / Privat
ROLLESPILL-ENTUSIAST: Ivar Mehren fra Tønsberg har gjort seg bemerket som rolig og uredd i NRK-realityen «Anno». Privat er 49-åringen glad i både naturisme og rollespill - men ikke nødvendigvis i kombinasjon. Til høyre ser du ham som karakteren Greven Af Bahr-Backe. Foto: NRK / Privat Vis mer

(Dagbladet) Norges eldste by er fulldekket i snø, og det er bare et fåtall mennesker som har valgt å bevege seg ut i det lille snøkaoset som har dukket opp over natta.

Inne på «Havariet», en av de utallige restaurantene som ligger langs Tønsberg brygge, kjenner man lukta av nykokt kaffe.

Betjeningen er så vidt i gang med serveringen i det døra åpner seg, og Ivar Mehren (49) kommer ruslende nonchalant inn døra, smilende og rosenrød i kinnene.

Tobarnsfaren fra Tønsberg er i disse dager aktuell som deltaker i andre sesong av NRKs realitysatsing «Anno». Her har han i løpet av kort tid markert seg som rolig, sta og uredd.

Mehren børster av seg, vinker og bestiller seg en kopp kaffe.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?