Tons of Rock:

Annonserer enorm gladnyhet

Folkefesten på Tons of Rock svarer et sulteforet festivalpublikum med gigantisk headliner-slipp.

TONS OF ROCK: Iron Maiden blir hovednavn på Ekebergsletta i 2022. Her fra Trondheim Rocks i 2018 Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TONS OF ROCK: Iron Maiden blir hovednavn på Ekebergsletta i 2022. Her fra Trondheim Rocks i 2018 Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tons of Rock meldte i april at sommerens festival er avlyst som følge av den pågående corona-situasjonen. Festivalen som skulle etter planen ha gått av stabelen på Ekebergsletta 24. - 26. juni i år. Tons of Rock ble dermed den første av de store sommerfestivalene som kansellerte.

Nå kompenserer arrangørene for den triste nyheten med gigantisk headliner-slipp. Tidligere er det bekreftet at de britiske heltene Iron Maiden vender tilbake til Oslo, for første gang på en festival. I dag ble det bekreftet at også et av deres store inspirasjonskilder Deep Purple kommer til Tons of Rock 2022.

- I 2019 skrev vi historie med Norges største rockefestival på Ekeberg, Oslo. Det skulle vi overgå til de grader i 2020, og videre i 2021. Verden ville det annerledes, men for hver eneste nedtur vi og vårt publikum har hatt, bestemte vi oss for at vi skal makse opplevelsen enda mer når vi igjen kan samles, sier bookingansvarlig Jarle Kvåle i en pressemelding.

- Med dagens enorme slipp og Maiden på plass fra før, så er vi overbevist om at vi skrur forventningene enda høyere og gjør ventetiden verdt å vente, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer